Eindejaarsverkoop en leuke acties bij De Handelsfabriek

TOLBERT – Aanstaande zaterdag en zondag 17 & 18 december, organiseert De Handelsfabriek een grote eindejaars verkoop met leuke acties en aanbiedingen.

De Handelsfabriek is een winkel in een oude melk fabriek. Hier verkopen zij de meest stoere en prachtige authentieke items met een verhaal. Wat kan je verwachten? Een sfeervolle fabriek bom vol met industriële, vintage en brocante decoraties, lampen en meubels. Alles voor je woning, kroeg, restaurant, kantoor of praktijk.

Doordat er een grote opkomst wordt verwacht, geven zij als tip “Kom optijd” zodat jij je unieke product als eerst kan bemachtigen. Tijdens het shoppen en struinen door al het moois, kan je genieten van live muziek van een singer songwriter. Ook is er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Het team van De Handelsfabriek gaat in het nieuwe jaar weer veel op pad door Oost-Europa. Dan struinen zij oude fabrieken, scholen en ziekenhuizen af. Voor al die nieuwkomers is veel ruimte nodig. Dus “kom en profiteer” van alle mooie acties!

GRATIS ENTREE.
Zaterdag open van 10:00-17:00
Zondag open van 10:00-17:00

   
Back to top button