Opnieuw goede wedstrijddag voor tweede divisie!

LEEK – In wedstrijd 1 waren de jongste en oudste dames aan de beurt. Bij de instappers werd Anoek Esschendal 5e, Myrthe Suurd 13e, Laura van Doorn 14e en Noa Kuperus 17e. Een knappe prestatie voor turnsters met weinig wedstrijdervaring en een sterk deelnemersveld van 43 turnsters.

Bij de senioren werd Sascha de Haan 11e, Marjolein de Haan 14e en Rianne Suurd 15e. In de tweede wedstrijd werd Rosanne de Vries 20e, Indy Gjaltema 14e en Julia de Vries wist zelfs 2e te worden en keerde met een zilveren medaille en een bronzen beker (competitie) naar huis.

In de derde en laatste wedstrijd werd Iris Tuinstra 10e, in datzelfde niveau werd Elbeth Douma 4e, met weinig verschil met de nummer 3. Wel werd Elsbeth tweede in de competitie en keerde alsnog met een zilveren beker richting huis. Esmée Bosma werd 7e in het niveau pupil 2 n2.

Bij de jeugd 2, 2e divisie, werd Danique Huisjes 8e, Kirsten Bruinsma 3e en Marleen Eizenga wist de gouden medaille te behalen! Ook werden Kirsten en Marleen 2e en 1e in de competitie!

Ook zijn er nog verschillende toestelfinales behaald!

   
Back to top button