Programma Hollands Feest Leek 2017 bekend!

LEEK – Het Hollands Feest Leek komt terug! De eerste editie begin 2016 was een daverend succes en dat betekent dat er een vervolg komt! Zaterdag 4 februari staat de Rodenburghal ’s avonds weer in het teken van het Nederlandstalige (feest)lied met diverse artiesten en de Radio Continu drive in show.

Ook op de 2e editie staan weer namen van formaat! Niemand minder dan de populaire volkszangers Django Wagner en Jannes zullen het podium bestijgen! Daarnaast treden ook regionale artiesten op zoals Eltjo van Wijk, Lytse Hille en Niels Span. DJ Stefan Leur presenteert de avond en draait zelf vanuit de Radio Continu drive in show de pauzes vol met de beste Nederlandse meezingers.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland en online op www.rodenburglive.nl. Vanaf 1 januari zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij diverse winkels in Leek en Tolbert: FiftyFifty, Rodenburghal, Bio Easy en HairSpecials.

Back to top button