Pelikaan S wint Leekster voetbalgala 2015 met 3-2 van SV Marum

LEEK – Zaterdagavond heeft Pelikaan S uit Oostwold het Leekster Voetbalgala 2015 met 3-2 tegen SV Marum gewonnen en hebben hiermee de titelverdediger verslagen.

In het bomvolle sportcentrum werd dit jaar alweer de 29e editie van het succesvolle sportevenement gehouden, dit jaar ook de drukst bezochte finaledag ooit. In de kwartfinale won Pelikaan S met 3-1 van Grootegast en in de halve finale versloegen ze Oerterp met 3-2. En in de bloedstollende finale kwam Pelikaan S al snel met 2-0 voor te staan tegen Marum. Vervolgens kwam Marum terug met 2-2 maar 5 minuten voor tijd scoorde Pelikaan S de 3-2 en werd dat ook de einduitslag van de finalewedstrijd. In de pauzes waren optredens te zien van SDM en een acrobatisch duo.

Meteen na de wedstrijd ontstond er een vechtpartij op de sportvloer, verschillende teams en supporters gingen met elkaar op de vuist. Er werd snel ingegrepen en beide teams gingen naar de kantine. Het jaarlijkse gala is gestart met een band in de sporthal en een DJ in het Sportcafé.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button