Jaren 80 Feest Tolbert alweer bijna uitverkocht

Jaren 80 feest 27-10-2012 106 (Small)TOLBERT –  Het gaat weer goed met de voorverkoop voor het Jaren 80 Feest in Tolbert. Volgende week zaterdag, 13 april, wordt alweer de 21e editie gehouden.

Intussen is alweer meer dan 90 % van de beschikbare kaarten verkocht.

Lange tijd zag het er naar uit dat het feest in de nieuwe Postwagen gehouden kon worden maar dat gaat toch niet lukken. De nieuwbouw is nog niet ver genoeg klaar en daarom wordt ook de komende editie deels in de Postwagen en deels in een feesttent gehouden.

De laatste kaarten zijn in Tolbert verkrijgbaar bij Fifty Fifty en het kantoor van de Postwagen. In Leek zijn de kaarten te koop bij de Rodenburghal, CD Shop Easy, LakeSide/Shoeby Fashion en Primera. Het volgende Jaren 80 Feest staat gepland op zaterdag 26 oktober 2013.

Meer info: www.jaren80feest.nl

Foto’s: Marcel Smedes (vorig Jaren 80 Feest in Tolbert)

Back to top button