Vechtpartij nabij Waezenburglaan in Leek trekt bekijks van zo’n 100 scholieren; politie ter plaatse

Leek – Op het terrein aan de Waezenburglaan waar voorheen de Jumbo gevestigd zat heeft donderdagmiddag rond half 3 een vechtpartij plaatsgevonden.

Volgens omstanders verzamelde rond kwart over twee op het schoolterrein van de Lindenborg aan de Waezenburglaan een grote groep met scholieren. “De groep van zo’n 100 personen is naar het terrein van de voormalige Jumbo gegaan waar later werd gevochten door 2 jongens”, aldus een omstander en filmpjes die rond gaan. Doordat de groep veel aandacht trok van buurtbewoners en voorbijgangers bleek al snel dat er iets aan de hand was. Hierop is de politie gebeld die met een aantal dienstauto’s en een motor ter plaatse kwamen. “Toen de politie aan kwam ging iedereen er snel vandoor”, aldus de getuige.

Waarom er een vechtpartij heeft plaatsgevonden is niet bekend. Volgens een getuige is één van de betrokkene licht gewond geraakt. Of er aanhoudingen zijn verricht is onbekend. De politie heeft in de omgeving nog meerdere zoekslagen gemaakt om betrokken te spreken en gegevens vast te leggen.

Foto’s: InfoLeek.nl

 

   
Back to top button