26e Oud & Nieuw feest in Sportcentrum Leek

LEEK – Tijdens de komende jaarwisseling vindt voor de 26ste achtereenvolgende keer het befaamde en immer drukbezochte Oud & Nieuw feest plaats in Sportcentrum Leek. Sinds 1991 wordt het feest jaarlijks in het sportcentrum georganiseerd en alle jaren weer is het niet alleen succesvol maar voorziet in een grote behoefte.

Al 26 jaren wordt het gezellige Oud & Nieuw feest door duizenden bezoekers, jong en oud(er), bezocht. Meerdere talen en dialecten zijn gedurende het oud & nieuw feest te horen. Het feest is dan ook een smeltkroes van gasten uit vele dorpen uit de regio, zowel uit het Westerkwartier als ook het Noordenveld en ver daarbuiten. Niet voor niks natuurlijk. De organisatie doet dan ook elke keer veel moeite om het de gasten naar de zin te maken en dit wordt door de bezoekers gewaardeerd en beloond door jaarlijks terug te komen naar dit feest! Het is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken traditie en een gewaardeerd onderdeel geworden van de  jaarwisselingen in Westerkwartier en Noordenveld.

Van heinde en verre komen de bezoekers in alle leeftijden vanuit de dorpen om het nieuwe jaar op aangename wijze te beginnen en elkaar, familie, vrienden, kennissen en de andere aanwezigen, voor het nieuwe jaar het beste te wensen. Gezelligheid is troef gedurende het eindejaarsfeest, welhaast een garantie door de feestelijke muzikale invulling van het oud & nieuw feest door de populaire DJ Olaf. Een taak die de populaire DJ als weinig anderen verstaat!

Sfeer en gezellig
Sportcentrum Leek besteed dit jaar weer veel zorg aan de sfeer in de hal. Feestelijke aankleding en dito verlichting maken dat het weer gezellig vertoeven is in het sportcentrum. Gebruik maken van de garderobe is verplicht. Meebrengen van eigen alcohol en vuurwerk is absoluut verboden en hierop wordt streng gecontroleerd. Meenemen van een ID-bewijs is aanbevolen, daar er nauwlettend op wordt gecontroleerd dat geen alcohol door onder achttien jarigen wordt genuttigd. Bij de garderobe zijn polsbandjes te verkrijgen, middels waardoor men zonder problemen een alcoholische consumptie kan nuttigen. Om de verkeersveiligheid te vergroten zijn er dit jaar weer diverse taxi standplaatsen op het grote parkeerterrein gesitueerd en waar men als altijd gratis kan parkeren.

Gratis toegang
Het 26ste Oud & Nieuw feest is bedoeld voor iedereen, jong en oud(er) en de toegang is, net als altijd, geheel gratis. Iedereen is dan ook van harte welkom om er met elkaar een  gezellig feest en een goede start in het nieuwe jaar van te maken. De aanvang van het traditionele Oud & Nieuw feest is om 00.30 uur en duurt tot 06.00 uur. Het vindt plaats in Sportcentrum Leek aan De Schelp in Leek. Het mooie feest is gratis toegankelijk voor iedereen!

   
Back to top button