Kika minitriatlon in Zwemkasteel Nienoord

kikaLEEK – Op woensdag 1 mei 2013 wordt het buitenbad van Zwemkasteel Nienoord op een bijzondere manier geopend!

Alle kinderen uit Leek en omstreken worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Kika minitriatlon. Met deze minitriatlon steunen we Wieger Zigterman  die met ongeveer 150 personen op 3 november 2013 in New York de marathon zal lopen voor Kika. Er zal deze woensdag in en rond het Zwemkasteel gezwommen, gefietst en gelopen worden om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

 

Kinderen die zich in willen zetten voor Kika kunnen bij het Zwemkasteel een sponsorformulier ophalen of downloaden van de website, waarbij een minimaal sponsorbedrag van €10,- geldt. De toegang tot het zwembad is dan gratis en alle kinderen worden voor hun inzet beloond met een gratis terugkomkaartje voor het Zwemkasteel. Degene met het hoogste sponsorbedrag wint een zomerabonnement voor het Zwemkasteel. Ook volwassenen kunnen deelnemen aan dit evenement. Zij kunnen zich laten sponsoren (minimaal €10,-) voor het zwemmen van baantjes in het buitenbad.

 

Om 10.00 uur worden ballonnen op gelaten en is het buitenbad geopend. Dit is tevens het startschot voor de volwassenen. Vervolgens start rond 10.30 uur de minitriatlon voor de kinderen. We hopen op een grote deelname aan het evenement zodat er een mooi geldbedrag voor Kika wordt ingezameld. Opgeven voor dit evenement kan tot vrijdag 26 april 2013 bij het Zwemkasteel.

Voor meer informatie of opgave: 0594-517500 / www.landgoednienoord.nl / [email protected]

Back to top button