Koning Willem-Alexander en koningin Máxima komen naar Leek

Herschaalde kopie van 50 jaar Concordia_0008 (Small)ZEVENHUIZEN/LEEK – Gisteravond had muziekvereniging Concordia uit Zevenhuizen haar 50 jarig jubileumconcert in het dorpshuis te Zevenhuizen.

Ook burgemeester Hoekstra en enkele raadsleden waren hierbij aanwezig. Na de opening van de voorzitter kreeg burgemeester Hoekstra de microfoon in zijn handen en die had een leuke verrassing voor Concordia. Want de burgemeester deelde mede dat Koning Willem Alexander en Koningin Maxima op 28 mei naar Leek komen. Na de kroning gaat namelijk het paar door het land en bezoekt alle provincies. Na eerst in de stad Groningen te zijn geweest stapt het koningspaar op de koninklijke bus en rijst af naar Leek waar ze zullen aankomen in de haven van Leek. Hierna zal het koningspaar te voet verder gaan naar Nienoord. Na het bezoek aan Leek gaat het paar via Roden de grens over om vervolgens in Drenthe Beilen, Dwingeloo en Westerbork aan te doen. En Concordia is uitgenodigd om het bezoek muzikaal te ondersteunen.

Foto’s: Evert Kuik & Dirk van de Kamp InfoLeek

Back to top button