Liveband ‘zet topsfeer neer’ bij Posta LIVE; Gratis toegang voor iedereen

Tolbert – De bejubelde top-coverband Switch komt zaterdag 15 juli naar Posta7, de bar/lounge achter De Postwagen. “Een supergezellige avond vol live muziek, borrels en hapjes”, aldus initiatiefnemer Jan Jaap de Boer.

Wie kent nog de oude dansfeesten in Tolbert? Tolbert is met De Postwagen altijd al het epicentrum van gezelligheid geweest. De Boer, manager van de uitbreiding Posta7, laat oude tijden herleven. In een nieuw jasje, dat wel als gegoten past.

Schat aan ervaring
“De liveband Switch zet een topsfeer neer. Ze hebben een schat aan ervaring en ze beschikken over een spetterend repertoire. Dat belooft dus een avond vol plezier. Neem plaats op het indoor terras of laat je voeten spreken. Er mag gedanst worden.”

Serie evenementen
Onder de noemer Posta LIVE komt er een serie aan ‘leuke en laagdrempelige’ evenementen naar Tolbert. “Een band, dj of drive-in show, het kan hier allemaal. We starten op 15 juli met Switch. Het ouderwetse en vrolijke avondje uit is terug in Tolbert.”

Grote kroeg
Posta7 mikt op late twintigers, dertigers en “tel gerust door”. Monotone rampestamp-muziek bestaat er niet, “het is geen discotheek”. “Zie het als één grote kroeg waar je ook kunt curlen of bowlen. Dit is de oude, vertrouwde sfeer.” De toegang is gratis, aanmelden wordt gewaardeerd.

   
Back to top button