Smeding B.V Leek wint BVL jaarprijs

LEEK – Bedrijvenvereniging Leek (BVL) heeft vanavond de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie in de Borg Nienoord. De heer Willem Gunneman heeft vanavond, namens de BVL, de BVL Jaarprijs uitgereikt.

Smeding B.V. is onderscheiden met de BVL Jaarprijs van 2016! De commissie, die de opdracht voor de BVL heeft uitgevoerd, heeft Smeding B.V. unaniem voorgedragen. Smeding B.V. is geroemd om zijn familie tradities en goede arbeidsethos.

Smeding B.V. is opgericht in 1928 in Sebaldeburen en is in 2011 verhuisd naar Leek. Smeding B.V. staat onder leiding van de heer. G. Smeding. Smeding B.V. is actief in brandbeveiliging, propaangassen, industriële gassen en lastechniek. Het bedrijf heeft een representatief bedrijfspand met daarbij een goed onderhouden wagenpark. Dit geeft een solide uitstraling.

Gelet op de aard en type van het bedrijf, wat zowel voor het bedrijf zelf als voor zijn klanten aan de juiste veiligheid voldoet, werd door Smeding B.V., als opvolger van de winnaar van vorig jaar Score, de BVL Jaarprijs gewonnen.

De BVL Jaarprijs is een stimulans voor bedrijven om goed ondernemerschap te tonen. Elk jaar wordt de keuze steeds lastiger, omdat er steeds meer goede bedrijven in Leek komen.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

Back to top button