Eerste vlooienmarkt van 2017 mét voordelig bowlen in Sportcentrum Leek

LEEK – Zondag 29 januari is de eerste gezellige en sfeervolle vlooienmarkt van 2017 in Sportcentrum Leek. De vlooienmarkten in het sportcentrum, die al het tiende seizoen zijn ingegaan, kenmerken zich telkenmale weer door veel gezelligheid en een zeer uitgebreid aanbod aan de meest uiteenlopende artikelen, netjes gesorteerd en met echte vlooienmarktprijzen. De reden ook waarom de hal alle keren tot aan de laatste meter bezet is door standhouders en eveneens alle keren het publiek in grote getale de vlooienmarkt bezoekt.

Het aanbod aan tweedehands goederen is alle keren zeer breed, o.a. gereedschap, kleding, speelgoed, antiek, curiosa, meubilair, boeken, tijdschriften, postzegels, elpee’s en singletjes, elektronica, knuffels, schilderijen, simpelweg teveel om alles te noemen. Deze eerste vlooienmarkt in het nieuwe jaar beslaat meer dan 3000 m2 vloeroppervlakte, dat opgevuld wordt door een record aantal standhouders. De standplaatsen voor de standhouders zijn gratis, evenals het parkeren voor de bezoekers nabij de sporthal. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 3,00 en kinderen tot 12 jaar, mits onder geleide, mogen gratis mee naar binnen. De inwendige mens behoeft gedurende de vlooienmarkten niets tekort te komen. Eet en drink mogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig.

Live voetbal en bowlen
Gedurende de vlooienmarkten is het inpandige aangrenzende sportcafé, waar men vele soorten snacks en dranken kan verkrijgen, met vele zitjes geopend. Voetballiefhebbers kunnen hier het eredivisievoetbal live aanschouwen door de projectie van de wedstrijden op een groot scherm. Tevens is het eveneens inpandige supermoderne bowlingcentrum in bedrijf waar men gedurende de markt een baan kan huren (per uur) om met maximaal 8 personen per baan een partij te kunnen bowlen. Alléén op deze dag, 29 januari, is er een speciale bowlingactie. Op vertoon van de toegangskaart van de vlooienmarkt krijgt men een fikse baanhuurkorting. In plaats van €22,00 betaald men op deze dag €15,00 per baan per uur.

Zondag 29 januari is de eerstvolgende sfeervolle vlooienmarkt in het nieuwe jaar in Sportcentrum Leek. Aanvang 9.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Gratis parkeren op het nabij gelegen parkeerterrein.

   
Back to top button