Leden van brandweer Leek fietsen mee voor KWF in Groningen (Video)

Spinning Sontweg-9GRONINGEN/LEEK – Op zaterdag 6 april 2013 vond een grootse en ongekende spinningsmarathon in de uitrukhal van de brandweerkazerne aan de Sontweg in Groningen plaats.

Spinnen voor het goede doel: het ondersteunen van KWF in de strijd voor de overwinning op kanker.

Brandweer Groningen doet op 5 en 6 juni mee aan de beklimming van de berg, de Alpe d’HuZes. In 2013 wordt voor de 8e keer de Alpe d’HuZes georganiseerd en ook een ploeg van Brandweer Groningen gaat dus proberen deze legendarische Alpenreus Alpe d’HuZes zes keer te beklimmen. Hiervoor wordt sponsorgeld ingezameld en daar0m was er vandaag (zaterdag 6 april) een spinningmarathon. De presentatie van deze spinningmarathon is in handen van Jacques d’Ancona. De aan de Stichting Brandweer Groningen voor Alpe d’HuZes gekoppelde ambassadeurs, de burgemeester van Groningen Peter Rehwinkel, de voetballegende Henk de Haan en de commandant van de regionale brandweer Erik van Zuidam spinnen in ieder geval het eerste uur mee. Mogelijk zijn ook de ambassadeurs Ronald en Bartina Koeman aanwezig. Aan het einde van de middag hebben The Palestra Crazybusters de spinningmarathon met een spectaculaire show afgesloten.

In totaal is er vandaag met het fietsen 9576,77 euro opgehaald!

Foto’s Jordi Haverdings InfoLeek & Martin Nuver (Video)

Back to top button