Westerkwartier Food Run gaat langs Pannenkoekenburcht Nienoord!

LEEK – Pannenkoekenburcht Nienoord doet mee aan de Westerkwartier Food Run in Leek op 3 oktober 2020! Dit restaurant is ideaal voor een kinderfeestje, maar biedt ook volop gelegenheid voor bedrijfsfeesten. Landgoedcamping Nienoord telt 115 kampeerplaatsen en diverse trekkershutten voor een verblijf op het landgoed.

Pannenkoekenburcht en Camping Nienoord
Pannenkoekenburcht Nienoord is gelegen op het Landgoed Nienoord. Onze burcht is een echt pannenkoekenrestaurant met ambachtelijke pannenkoeken. Al onze pannenkoeken worden ambachtelijk bereid met pannenkoekmeel van de Korenmolen “De Hoop” uit Sumar. In deze molen wordt tegenwoordig bij geschikte wind door de vrijwillige molenaars volkorenmeel gemalen. Door dit onbewerkte meel, dat op ambachtelijke manier wordt gemaakt, de verse melk van melkveebedrijf van Leeuwen uit Tolbert, verse scharreleieren en specerijen krijgen onze pannenkoeken hun heerlijke, unieke smaak.

Westerkwartier Food Run
Een uniek evenement in en rond Leek voor zowel wandelaars als hardlopers, dit keer zonder wedstrijdelement of tijdswaarneming. De route gaat over verrassende routes en langs of door gebouwen. De start is bij de Rodenburghal en dan langs de Kleinste Soepfabriek, door Beijk Catering naar Landgoed Nienoord. De andere locaties en route worden later, elke eerste week van de maand, bekend gemaakt.

Aanmelden
Aanmelden is beperkt tot 800 lopers. Alle lopers krijgen minimaal 4 culinaire gerechten én doen zeker een 4-tal gebouwen (hard-)lopend aan op een parcours van ongeveer 10 kilometer. Wees er dus snel bij op Inschrijven Westerkwartier Food Run.

   
Back to top button