Exclusieve magazijnverkoop bij La Ligna in Leek (UPDATE)

magazijnverkoop 131 bij 94 optie1 2LEEK – Op vrijdag 19 april opent het servicekantoor van La Ligna in Leek haar magazijndeuren voor een exclusieve magazijnverkoop.

Op deze dag betaal je bodemprijzen voor onze kleurrijke collectie en zijn er monsters en winkelattributen te koop voor bijzonder lage prijzen. Bezoekers kunnen van ’s morgens tot ’s avonds terecht want het servicekantoor is op 19 april van 10.00 tot 20.00 uur geopend.

Tijdens de magazijnverkoop kun je lekker rondsnuffelen tussen grote aanbiedingen en unieke koopjes. Het magazijn is goed gevuld met onder andere kleurrijke broeken, vestjes, jasjes, tops en shawls tegen bodemprijzen.

Je kunt alleen op vertoon van een uitnodiging naar binnen. Een uitnodiging kun je vanaf 16 april downloaden op www.laligna.nl of neem het krantenartikel mee als uitnodiging. Betalen kan zowel met de pin als contant. De artikelen die gekocht zijn tijdens de magazijnverkoop kunnen niet meer geruild worden. Er wordt geen geld terug gegeven.

Het servicekantoor van La Ligna bevindt zich op het industrieterrein in Leek. Je kunt ons vinden aan het Van der Waalspark 26.

Over La Ligna
La Ligna is een Nederlands merk dat kleur toevoegt aan het leven van de Nederlandse vrouw. Meer kleur betekent meer vrolijkheid; een kleurrijk leven is tenslotte een mooi leven. In de collectie van La Ligna vind je altijd stijlvolle en kleurrijke items, zowel goede basisstukken als passend in de nieuwste trends. La Ligna wordt met liefde ontworpen en vervaardigd voor de Nederlandse vrouw. Over ieder model is nagedacht; een dessin valt op doordat het bijna een kunstwerkje is of een blazer met een
onverwacht detail of zinnenprikkelend materiaal. Naast de 41 winkels, verspreid over heel Nederland, heeft La Ligna ook een webshop waar je alle artikelen uit de collectie kunt bestellen. De bestelde kleding kan worden opgehaald bij een vestiging in de buurt, maar natuurlijk ook thuis worden bezorgd.

Afgelopen september (2012) had La Ligna voor het eerst een magazijnverkoop. Dit was een groot succes. Met deze nieuwe editie hoopt La Ligna een gelijk succes te behalen.

Ingestuurd

Back to top button