Sociaalwerk De Schans te gast bij het Oogcafé Westerkwartier!

Leek –De Oogvereniging Regio Groningen organiseert woensdag, 25 mei tussen 14:00 uur en 16:00 uur  weer hun Oogcafé Westerkwartier in De Schutse te Leek.

Het Oogcafé Westerkwartier is een leuke ontmoetingsplaats voor mensen met minder of geen zicht.

Het Oogcafé van 25 mei wordt een speciale. “We krijgen namelijk Sociaalwerk De Schans op bezoek.” Aldus de organisatie. Dit naar aanleiding van vragen die werden gesteld tijdens het café van 23 februari aan de gemeente omtrent de gang naar het WMO-loket. In de gemeente Westerkwartier moet je namelijk je eerst aanmelden bij Sociaalwerk De Schans, voordat je de WMO van deze gemeente mag vragen om ondersteuning van bijvoorbeeld voorzieningen als reizen met de deeltaxi. Zie Sociaalwerk De Schans als het voorportaal van het WMO-loket van de gemeente Westerkwartier.

Over hoe en waarom kun je op dit café te weten komen. Bij het laatste Oogcafé van maart, was het wel duidelijk dat over Sociaalwerk De Schans en de WMO veel onduidelijkheden waren en hopelijk worden die helemaal weg gepoetst tijdens dit Oogcafé. Al je vragen zijn deze middag van harte welkom.

Heb je zin in een leuke, gezellige en interessante middag, kom dan naar ons Oogcafé Westerkwartier op 25 mei.

Praktische informatie:
Activiteit: Oogcafé Westerkwartier georganiseerd door Oogvereniging Regio Groningen.
Datum: 25 mei 2022.
Tijd: 14:00 tot 16:00 uur, inloop vanaf 13:30 uur.
Locatie: De Schutse.
Adres: Oldenoert 32, 9351KP Leek.
Kosten: €2,-, koffie en/ of thee inbegrepen.
Aanmelden kan bij Bert Zwart. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel 06-22244716.

   
Back to top button