Aanstaande zaterdag potgrondactie door Scouting Nienoord

LEEK – Het is alweer voor de 4 de keer dat scouting Nienoord uit Leek de wijken ingaan om zakken met potgrond, tuinaarde en violen aan huis te verkopen.

Ook dit jaar zullen bloemen en planten in en bij de Leekster huizen het weer goed doen in de potgrond of tuinaarde van de Welkoop Leek. Wilt u direct kleur in de tuin dan kunt u ook violen kopen. De Bevers, Welpen, Scouts en Explorers van scouting Nienoord zijn de afgelopen weken langs de deuren gegaan om dit alles aan u te verkopen zodat het zaterdag 4 maart gratis bezorgd kan worden.  Was u niet thuis dan komen we zaterdag 4 maart langs de deuren met auto’s en aanhangers. Dan kunt u alsnog kopen wat u nodig heeft.

Mocht je nu de kinderen gemist hebben en ook niet thuis te zijn op 4 maart dan kunt u alles ook online bestellen op de site van scouting Nienoord www.potgrondleek.nl . En ook dan worden de zakken potgrond, tuinaarde en violen gratis bij u thuisbezorgd binnen de grenzen van de gemeente Leek.

   
Back to top button