Tentfeest LeekWeek donderdag van start

LEEK – Nog een paar dagen en dan is het zo ver. Donderdag aanstaande moet de feesttent op het Evenemententerrein in Leek compleet ingericht klaar staan voor de eerste avond van het 3-daagse evenement Tentfeest Leek.

De start van het TentFeest staat in het teken van de Ladies Night, de Gooische Edition, op donderdag 4 september. Bezoekers, alleen dames 18+, maken kans op diverse mooie prijzen zoals Botox behandelingen, sauna-arrangementen, verzorgingspakketten, tientallen waardebonnen, tablets en nog veel meer. Een gezellige avond vol show, optredens en humor in Gooische stijl met luxe en gezelligheid.

Op vrijdag 5 september staat de avond in het teken van muziek uit de 90`s met een vleugje van nu. Hoewel het accent op 90’s ligt worden er ook nummers gedraaid uit de 00’s en van nu. 90’s till Now zal een zeer dansbare stapavond worden met alleen maar herkenbare muziek. De feesttent wordt omgetoverd tot een danstempel met spectaculaire lichtshow en achter de draaitafels MasterMixer BEN LIEBRAND bekend van onder andere zijn jaarmixen en Radio Veronica!

Zaterdag 6 september is de laatste avond van het Tentfeest. Deze avond start met een daverend modespektakel in samenwerking met de handelsvereniging. Meer dan 17 deelnemende modebedrijven showen de nieuwste collectie tijdens de professionele modeshow. Aansluitend zal de avond en nacht worden afgesloten door een dj en de allround Coverband Maelox. Het uitgebreide repertoire van de band bestaat uit een mix van hedendaagse en klassieke pop-, rock-, disco- en Nederpopcovers maar ook de gezellige meezingers worden zeker niet vergeten.

Op vrijdag en zaterdag is de entree voor het evenement gratis. Kijk voor meer informatie op www.tentfeestleek.nl

 

   
Back to top button