15-jarig meisje aangereden bij wegversmalling Samuel Leviestraat; bestuurder is doorgereden en wordt gezocht

Leek – Afgelopen donderdag 7 december is er rond half zeven in de avond een meisje van 15-jaar oud op haar fiets aangereden op de Samuel Leviestraat.

Deze botsing gebeurde ter hoogte van de bult en de wegversmalling bij Vredewold. Het meisje sloeg af naar het fietspad. Hier kwam een kleine rode auto (snel) aangereden en heeft haar geschept. Zij is via de auto ten val gekomen op het wegdek. Gelukkig was ze samen met een collega want de bestuurder van de auto is na de botsing doorgereden.

Gewond en schade
Door de val heeft het meisje een gekneusde heup en een lichte hersenschudding opgelopen. De fiets en haar telefoon raakten door de klap ook beschadigd. Hoogstwaarschijnlijk heeft de auto ook schade door de botsing.

Getuigen?
De familie van het meisje hoopt dat de bestuurder zich alsnog wil melden zodat ze de schade via de verzekering kunnen afhandelen. Misschien dat er getuigen zijn geweest die dit hebben zien gebeuren of eventueel dashcambeelden hebben. Getuigen kunnen zich melden bij politie Westerkwartier of via 0900-8844.

   
Back to top button