Sportcentrum Leek cancelt evenementen en activiteiten

LEEK – Na de persconferentie van maandag 29 september is ook Sportcentrum Leek genoodzaakt de geplande activiteiten onder de loep te nemen. En om de veiligheid van de bezoekers en de medewerkers te kunnen garanderen, heeft de organisatie besloten een aantal evenementen en activiteiten voorlopig te schrappen van de agenda.

Zo zal de jaarlijks drukbezochte Oldtimerbeurs helaas geen doorgang kunnen vinden en zal ook de dit jaar tegelijk geplande Oldtimerrit niet van start gaan. De plannen voor een corona proof jubileumeditie, met brede looppaden en minder standhouders, lagen al klaar, maar het nieuws dat er maximaal 30 mensen binnen aanwezig mogen zijn deed het evenement de das om.

Tot teleurstelling van Jacob Veenema, mede-eigenaar van het Sportcentrum: ‘We vinden het ontzettend jammer dat we zo kort van tevoren het slechte nieuws moeten brengen aan de trouwe fans, zeker omdat we al zo ver waren in de voorbereiding, maar het is niet anders. De gezondheid van de standhouders, collega’s en bezoekers staat nou eenmaal voorop’. Een kleine troost: de échte fans kunnen in maart hun hart weer ophalen tijdens de Classic Motor & Bromfietsbeurs. Onder voorbehoud natuurlijk.

Ook zat het Sportcentrum midden in de voorbereidingen voor een pubquiz onder begeleiding van een coverband, maar ook die is voorlopig uitgesteld, evenals de Pasar Malam en de welbekende vlooienmarkt. De volgende editie van de vlooienmarkt van 15 november hoopt het Sportcentrum gewoon door te kunnen laten gaan, maar ook hiervoor blijft het predikaat ‘onder voorbehoud’ nog even staan.

   
Back to top button