Voertuig raakt van de A7 ter hoogte van Leek

Leek – Op de Rijksweg A7 ter hoogte van Leek heeft woensdagavond even na zeven uur een ongeval plaatsgevonden waarbij een voertuig in een droge sloot is beland.

Om 19:09 uur kwam de eerste melding binnen van een ongeval op de A7 bij hectometerpaal 183.0. Na drie minuten volgde de volgende melding van een voertuigbrand op diezelfde locatie, hierop zijn de brandweer, ambulance en politie met spoed ter plaatse gegaan om de hulpverlening op te starten. Bij aankomst lag een personenauto in de naastgelegen droge sloot. De automobilist is door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De brandweer heeft de motorkap van het voertuig geopend en hebben met hun warmtebeeldcamera metingen gedaan. De brandweer kon na een korte inzet retour.

Afgesleept
Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend, het verkeer heeft ten tijde van de hulpverlening enige hinder ondervonden omdat een rijstrook tijdelijk was afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het beschadigde voertuig afgesleept.

Foto’s: Jordi Haverdings & Alexander Mosselaar & Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button