Wandelvierdaagse Leek van 12 tot 16 juni met nieuwe route

LEEK – De week van 12 tot 16 juni staat voor vele kinderen en hun ouders/begeleiders in het teken van de Leekster Wandelvierdaagse. Maandagavond start de wandelvierdaagse met een warming up  die gegeven zal worden door Fitclub Rodenburg.

Dit jaar zal de aanvangstijd een stukje vroeger zijn en vind de eerste warming up (10Km) al om 17:45. Even daarna om 18:00 gaat de deze groep lopen. De warming up voor de 5 km zal beginnen om 18:00.

Ook dit jaar zijn er weer routes uitgezet voor 5 verschillende dagen. De lopers kunnen allemaal een dag naar keuze overslaan. Voor de kleinste kinderen is er de mogelijkheid om maar 1 dag mee te lopen, namelijk de vrijdag. Zij kunnen zo kennismaken met de Wandelvierdaagse.

Veranderingen:
Verleden jaar was de organisatie voor het eerst in handen van de Handelsvereniging Leek Nietap en mede door het mooie weer en de vernieuwingen in de organisatie heeft dit uit kunnen groeien tot een enorme leuk evenement. Dit jaar zal met dezelfde groep organisatoren daarop worden verder gebouwd.

Ook dit jaar zal er weer een informatieboekje met de routes worden uitgegeven. Nieuw dit jaar is de start bij VEV67. In deze hoek van Leek is er een volledig nieuwe route uitgezet. En natuurlijk zal de prachtige wandelroute naar Cnossen, die jaarlijks op het programma staat, ook dit jaar weer gelopen kunnen worden.

Inschrijven
Inschrijven voor de wandelvierdaagse kan per mail via [email protected] Mocht je direct willen betalen dan kun je ook inschrijven bij de Blokker in Leek.

Laatste dag:
Ook dit jaar weer zullen de lopers op de laatste dag onthaald worden in het centrum met muziek en gezelligheid. Er zal onder meer een muziekkorps aanwezig zijn als de deelnemers onder de finishboog doorlopen.

Back to top button