Laatste kampioenschap voor OWK en ODA binnen!

OOSTWOLD – Combiteam OWK/ODA heeft zaterdag 27 mei 2017, het seizoen mooi afgesloten. In een rechtstreeks duel tegen Noordenveld C1, moest het team minimaal gelijkspelen om het kampioenschap op te kunnen eisen.

De warmte speelde beide teams parten waardoor het niet regende van de doelpunten, maar de wedstrijd werd afgesloten met een mooie 4-4 en het kampioenschap voor het combiteam van OWK en ODA.

Een bijzonder kampioenschap, net als die van vorige week van het combiteam OWK/ODA D1 gezien korfbalvereniging ODA uit Roderwolde, vanaf volgend seizoen op zal gaan in korfbalvereniging OWK uit Oostwold. Wat is er dan mooier dan dat je met de twee teams die nog voor je vereniging korfballen, ook twee kampioenschappen binnenhaalt.

De ODA spelers zullen door korfballen onder de vlag van OWK en allen terechtkomen in één van de nieuwe combiteams met buurtverenigingen Rodenburg en Sparta die volgend seizoen van start gaan. Een drie-eenheid waarin alle drie de korfbalverenigingen heel veel zin in hebben.

   
Back to top button