Sunday in the Park bij Podium Nienoord in Leek op 11 juni

LEEK – Op 11 juni van 15.00 tot 19.00 uur presenteert hét openluchtpodium van het Noorden ‘Sunday in the Park’: een lazy Sunday afternoon voor jong en oud met muziek, eten, drinken en meer. De toegang is gratis!

Dit zomers getinte buitenevenement is een initiatief van Podium Nienoord en wordt dit jaar voor het eerst gehouden. Naast 11 juni vindt Sunday in the Park ook plaats op 18 juni, 9 en 16 juli.

Music
Sunday in the Park nodigt je uit om met je vrienden en familie te komen genieten van een breed scala aan muziekstijlen. Van Ierse folk tot blues, rock, bluegrass en gypsy – diversiteit is troef op en rondom het podium. Voor elk wat wils!

Food
Verspreid over het terrein vind je diverse foodtrucks met kleine, betaalbare hapjes. Je kunt er onder andere genieten van verrukkelijke crêpes, tosti’s en smoothies. Ook zullen wijn, bier en fris niet ontbreken.

Picnic
Het derde ingrediënt van Sunday in the Park is het idee van één grote picknick. Dus schuif aan op een bankje, picknickkleed, loungestoel of krat en geniet van een relaxte middag vol muziek, lekker eten/drinken en meer. Iedereen is welkom!

Met Sunday in the Park wil Podium Nienoord jong en oud bij elkaar brengen en het unieke karakter van dit bijzondere podium midden in het sprookjesachtige groen algemener bekend maken. We zouden het geweldig vinden als je komt!

Check voor meer informatie www.podiumleek.nl.

Back to top button