4-daagse kermis in Leek officieel geopend (Video)

LEEK – Op de zomers vrijdagmiddag om 16.00 uur is de 4-daagse kermis feestelijk geopend door de gezamenlijke colleges van de gemeenten Leek en Noordenveld.

Verschillende kermisfamilies komen jaarlijks graag met hun attracties naar het sfeervolle centrum van Leek en daarom vond er op de openingsmiddag, vrijdag 2 juni, om 16:00 uur voor de kinderen een grootse ballonnendrop plaats waarbij, als openingshandeling, door burgemeester Hoekstra honderden ballonnen voorzien van een € 1,00 waardemunt vanuit de lucht naar beneden kwamen. Deze waardemunten zijn de gehele kermis in te leveren bij alle attracties!

Ook dit jaar is er weer vuurwerk op de vrijdagavond om 22.15 uur op het Evenemententerrein aan de Tolberterstraat. Deze straat wordt daarvoor korte tijd voor het verkeer afgesloten. Op zondagmiddag 4 juni vanaf 15:00 uur bezoekt de tekenfilmheld ‘Elmo’ het kermisplein. Uiteraard speciaal voor de kinderen een ‘meet & greet’, waarbij er volop tijd is voor een foto of een knuffel. Op maandag 5 juni vindt tussen 08.00 en 18.00 uur de traditionele Pinkstermarkt plaats.

Openstelling kermis
Vrijdag 2 juni : 15.00 tot 02.00 uur
Zaterdag 3 juni : 13.00 tot 02.00 uur
Zondag 4 juni : 15.00 tot 02.00 uur
Maandag 5 juni : 09.00 tot 20.00 uur

Voor meer informatie over de kermis en de vele muziek(activiteiten), zie deze link.

Back to top button