Droomstart voor Flinke Pink 2017 (Foto’s)

LEEK – Het Flinke Pink Festival maakte vrijdagavond een “droomstart”! In de voorverkoop gingen er al 800 toegangsbandjes weg en daar kwamen vrijdagavond aan de kassa nog eens 1000 bij.

Aldus organisator Sikko Cazemier zorgde, de schitterende locatie, de top deejay’s maar natuurlijk ook het mooie weer voor een waanzinnige start van 4 dagen feesten op de mooiste festivallocatie in Leek: Podium Nienoord!

Het festival gaat zaterdagavond om 19.30 uur verder met “Black” (de hardere stijlen dancemuziek), zondagavond vanaf 19.30 met “White” (toegankelijk house en club) en maandag vanaf 12.00 uur is de afsluiting met “Live” (nieuwe opkomende Groninger bands). Meer info op www.flinkepink.com en www.facebook.com/flinkepink.

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Back to top button