Jammakers gezocht voor Streekproductenmarkt

LEEK – Zaterdag 5 september organiseert de Streekproductenmarkt Nienoord een speciale jammarkt op het erf van Boerderij Oosterheerdt in Leek. Hiervoor worden jammakers uit de omgeving van Leek gezocht.

– Maakt u heerlijke jam?

– Wilt u uw jam laten proeven aan een groter publiek dan familie en vrienden?

– Wilt u uw jam op kleine schaal verkopen?

Streekproductenmarkt Nienoord maakt het mogelijk. Schrijf u in via onze website en maak kans om de Jammaker 2015 van Landgoed Nienoord te worden. Behalve de eer kunt u ook een High Tea voor twee personen winnen. Deze prijs wordt aangeboden door Grand Café Borg Nienoord.

De voorwaarden om mee te doen zijn simpel: u maakt de jam zelf, met fruit of groente uit eigen tuin of eigen omgeving. Omdat het om streekproducten gaat, is het de bedoeling dat de hoofdingrediënten uit de buurt komen.

De jams zullen beoordeeld worden door een vakjury en een publieksjury bestaande uit de bezoekers van de Streekproductenmarkt Nienoord.

Meer informatie en de wedstrijdvoorwaarden kunt u vinden op de website van de markt: www.streekproductenmarktnienoord.nl. De Streekproductenmarkt is ook te vinden op Facebook en Twitter.

   
Back to top button