Winnaar prijsvraag inzamelauto HRM gemeente Leek bekend

Presentatie huisvuilinzamelauto's-46LEEK – Naar aanleiding van de presentatie van de nieuwe inzamelauto’s in de gemeente Leek, heeft Hoeksema’s Regionale Milieudiensten (HRM) een prijsvraag georganiseerd.

Degene die de beste/leukste naam voor deze nieuwe inzamelauto bedacht, kon een overnachting voor twaalf personen op een Skûtsje op de Friese meren winnen. Tevens werden er een I-pad en een mini–I-pad onder de inzenders verloot!

De prijswinnaars zullen komende week op de hoogte gesteld worden. De naam zal op vrijdag 19 april 2013 onthuld worden op het inzamelvoertuig door de directeur van HRM. De onthulling zal plaatsvinden om 11.00 uur voor het gemeentehuis van gemeente Leek. De prijswinnaars zullen daarvoor worden uitgenodigd. Tot vrijdag 19 april a.s. zal de naam niet gemeld worden. De prijzen voor de winnaars zullen op vrijdag 19 april overhandigd worden.

Ingestuurd & foto Jordi Haverdings InfoLeek

Archiefitem

Back to top button