Leekster wandelvierdaagse 2017 feestelijk afgesloten (Foto’s)

LEEK – Vrijdagavond was alweer de laatste avond van de Leekster Wandelvierdaagse. In totaal hebben honderden wandelaars deze week 4 of 5 avonden de 5 of 10 kilometer route gelopen om een een medaille in de wacht te slepen.

Na een opwarm sessie is de 10 kilometer groep om 18:15 van start gegaan nadat burgemeester Hoekstra een lint doorgeknipt had. De 5 kilometer groep volgde even daarna. De route van vrijdag startte in het centrum voor het Witte Kerkje en liep via de Roomsterweg richting het fietspad langs de Auwemalaan, vervolgens richting de Waezenburglaan en daarna over de Van Panhuyslaan om dan bij het grasveld uit te komen waar de medailles uitgereikt werden.

Nadat iedereen in het bezit was van een medaille liep men in een stoet achter muziekvereniging aan door de Tolberterstraat waar vele ouders en familieleden de wandelaars ontvingen met een applaus en bloemetjes. Bij de finishboog stond DJ Nick van Putten gezellige muziek te draaien waar de vele kinderen dan ook op wisten te dansen. De prijs van mooist verkleedde kinderen ging vanavond naar De Regenboog!

Foto’s nabestellen
Tijdens de Wandelvierdaagse zijn er door ons in opdracht van de organisatie vele foto’s gemaakt van de wandelaars. Wil je de foto’s bekijken of één of meerdere nabestellen? Dat kan via op onze bestelpagina die je hier vind: www.infoleek.nl/bestellen

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button