RTV Noord neemt op 8 april in Tolbert afscheid van het Expeditie Grunnen busje; “Hij is op”

Tolbert – Op zaterdag 8 april is het de laatste dag dat RTV Noord met Expeditie Grunnen met het oude busje op pad gaat. “Hij is op”, laat het team van Expeditie Grunnen weten.

RTV Noord rijdt met het busje richting De Postwagen in Tolbert waar iedereen afscheid kan komen nemen van het busje. Van 11.00 tot 14.00 uur is iedereen daar van harte welkom om samen met Expeditieleden als Ronald Niemeijer, Derk Bosscher, Leonie Albers, en Joyce Kranenborg het busje uit te zwaaien. Ook bekende bijrijders als Petra Mulder en Marthijs Veldthuis zijn aanwezig. De Expeditieleden zien je daar graag!

Optreden burdy
Je kunt voor de laatste keer met het busje op de foto, Burdy komt optreden en Ronald Niemeijer biedt gratis koffie of thee aan. Als klap op de vuurpijl onthult RTV Noord het nieuwe busje waar Expeditie Grunnen vanaf dat moment mee op pad gaat. Het tv-programma staat die avond helemaal in het teken van het oude en het nieuwe busje. Vanaf 18.00 uur te zien op RTV Noord.

Wat is Expeditie Grunnen
Expeditie Grunnen is het weekendprogramma van RTV Noord. Iedere zaterdag en zondag gaan ze met de speciale bus op pad door onze provincie en rijden ze naar de plekken waar mensen over praten of waar een event gaande is. Inwoners van de provincie Groningen kunnen via de Facebookpagina tips doorgeven aan het team. En wie weet staan ze later met het busje bij je voor de deur.

   
Back to top button