Winst voor tafeltennissers jeugd Talero na wedstrijd tegen Eelde

Leek – In een gezellig gevulde Rodenburghal heeft de jeugd van Talero hun wedstrijden zaterdag gewonnen. Talero 1 won met 9-1 van Actief uit Eelde. Ruben Talen bleef ongeslagen terwijl Mathijs Vening 1 partij zijn meerdere moest erkennen in Floris Willemsen. De beide dubbels wonnen de mannen van Talero met 3-0.

De mooiste strijd werd geleverd op tafel 2 tussen Talero 2 en DTTC 2 uit Appingedam. De ene partij was nog mooier en spannender dan de andere. Daniel Gombert, Leon Teeninga en Tijn Huizingh lieten de hele middag prachtig aanvalsspel zien. Grote man was Daniel, hij was met schitterende spinballen onverslaanbaar en won al zijn partijen. Tijn wist 2 partijen naar zich toe te trekken terwijl Leon helaas net tekort kwam voor de winst. Het dubbel was weer een prooi voor Talero, zodat een dik verdiende 6-4 winst op het scorebord terecht kwam! Maar het belangrijkste en mooiste van alles was dat de mannen zichtbaar veel plezier in het tafeltennisspelletje hebben!

Kom gratis meedoen
Wil jij ook goed leren tafeltennissen? Kom dan op een dinsdag om 19.00 uur in de Rodenburghal in Leek, dan kan je 3 keer gratis meedoen met de jeugdtraining. Kijk voor info op de website van Talero: www.talero.nl

   
Back to top button