Veel animo voor Bootcamp in Leek

LEEK – Het “outdoor” sportaanbod tijdens de zomermaanden op Sportpark Rodenburg in Leek is een groot succes! Het aanbod bestaat uit o.a. beachvolleybal, hardlopen, mountainbiken en bootcamp. Vooral de bootcamp trekt tientallen enthousiastelingen!

Bootcamp is, in groepsverband in de buitenlucht, werken aan je eigen lichaam. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen en circuittraining, de oefeningen zijn zeer divers! Bij bootcamp trainingen ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen vinden o.a. plaats op het nieuwe behendigheidstoestel voor de Rodenburghal. Het toestel is mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van de provincie Groningen en gemeente Leek en is voor iedereen vrij te gebruiken. De trainingen onder begeleiding van www.bootcampleek.nl zijn op meerdere momenten per week.

De hele zomer is er op de dinsdagavond, 20 – 21 uur, een training voor leden van Fitclub Rodenburg. Reserveren voor een bootcamp les of een beachvolleybalveld kan op (0594) 740 841 of (0594) 740 842.

Back to top button