Bekers en Medailles voor Adonis op Valentijnscup

OOSTERWOLDE/LEEK – Wat een mooi weekend bij de Valentijn Acrocup op 5 en 6 maart in Oosterwolde! BEIDE dagen won Adonis Sportacrobatiek bij deze acrogym wedstrijd de “Valentijnscup”, de beker voor de hoogste gemiddelde score die dag.

De teams van Adonis deden het dan ook erg goed deze wedstrijd, en verrasten de jury met prachtige oefeningen. Maar liefst ácht gouden, vier zilveren en acht bronzen medailles werden er door de Adonis teams gehaald!!!

Het B-lijn trio Emese van Duinen, Larissa Boonstra en Yanouk Visser draaide een prachtige oefening en wist daarmee zeer verdiend het goud te krijgen. Een zilveren medaille werd gehaald door het E-junioren duo Floor Stuurwold & Lynn Kooistra, die de jury wisten te imponeren met hun oefening. E-senioren Kristy Stuitje & Yaela Verbree kregen brons omgehangen, net als E-instap trio Nynke Veldhuizen, Dewi Koers & Naomi Kingma. Ook het C-trio Marit Bos, Saskia Wijnstra & Inge Speerstra verdienden net als B-lijn trio Reinie Boven, Josan Huisman & Zefanja Nieman een bronzen medaille, terwijl er ook nog brons was voor het Pupillen trio Vera Smit, Xin Du Hendriks en Marilu Calmez! Al met al een weekend om zeer tevreden over te zijn!

Op de foto de zaterdagmiddag teams, waaronder zilveren medaillewinnaars Floor & Lynn (midden op de foto, blauw met roze pakjes)

   
Back to top button