Twee contracten getekend op middenstip bij vvTLC

LEEK – Donderdagavond 8 juni jl. vond op de middenstip van het hoofdveld bij vvTLC de ondertekening plaats van de contracten van hoofdtrainer Wander Balkema en Pascal Pariama als nieuwe trainer voor het 2e elftal.

En waar anders dan op de middenstip van het hoofdveld kon deze plichtpleging plaats vinden. Op de plek waar de successen van Wander zijn behaald en waar Pascal aan de vooravond staat van wellicht net zulke mooie successen.

Onder toeziend oog van voorzitter Jan Rockers werden de handtekeningen onder de contracten gezet waarmee beide trainers voor het seizoen 2017-2018 aan vv TLC verbonden zijn. Als bestuur, TC senioren en als club zijn we ontzettend blij dat we beide trainers hebben weten vast te leggen voor het komende seizoen.

Dat de verlenging van het contract van hoofdtrainer Wander Balkema vanzelfsprekend was mag voor niemand binnen onze vereniging een verrassing heten. Tijdens de winterstop was de contractverlenging reeds mondeling overeengekomen, maar tot een officieel moment was het nog niet gekomen. Met het verlengen van het contract met nog een jaar kan Wander verder gaan bouwen richting een doel waar we als TLC graag naar toe willen nl. een stabiele 3e klasser. En gezien het huidige 1e elftal, het 2e elftal en de vele talenten binnen onze eigen jeugd is dit haalbaar. Het komende seizoen komt TLC uit in de 4e klasse en moet u niet raar opkijken dat de Balkema-brigade nog wel eens voor verrassingen kan gaan zorgen. Han Sinninghe blijft ook het komende jaar elftal leider en Patrick Maris blijft als verzorger/Fysiotherapeut.

De TC senioren ism. anderen binnen de club zijn in de tussentijd naarstig op zoek gegaan naar een geschikte trainer voor het 2e team, wat zal bestaan uit een groot aantal talentvolle (jeugd)spelers. Als TC senioren en club zijn we blij dat we in de persoon van Pascal Pariama een prima kandidaat hebben weten te vinden voor deze groep. De meesten kennen Pascal al als trainer van de JO11-1 waarmee hij ook regelmatig successen behaalt. Een gedreven trainer die nu al staat te springen om met deze groep los te gaan. Het 2e team zal beginnen in de res. 4e klasse en kan qua potentie mee gaan doen om het kampioenschap.

vvTLC wenst beide trainers heel veel succes voor het komende seizoen!

Foto’s: vvTLC

   
Back to top button