Wedstrijdverslag: Quick´21/Vlug & Vaardig 1 – KVW’22 1

Leek/Oudega – Op zaterdag 8 oktober stond er een uitwedstrijd voor de korfbalclub uit Leek op het programma tegen Quick’21/ Vlug&Vaardig 1 in Oudega. Voor KWV uit Leek zaak om de wedstrijd te winnen om zo aansluiting in de middenmoot te houden.

Om 15.30uur floot scheidsrechter R. Turk de wedstrijd in. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, waarna KVW een klein gaatje wist te slaan. Met geduldige aanvallen wist KVW dit gaatje steeds verder uit te breiden en stond er bij rust een 7-13 tussenstand op het scorebord.

In voorgaande wedstrijden is gebleken dat KVW niet altijd even sterk uit de kleedkamers komt, dus werd er deze week gekozen om die in de rust niet in te gaan. Dit bleek te werken en in de tweede helft wist KVW de voorsprong uit te breiden en uiteindelijk te winnen met 14-22.

Volgende week zaterdag 15 oktober staat er weer een uitwedstrijd op het programma. KVW’22 1 zal het dan om 15.30 uur opnemen tegen Noordenveld 1 in Roden.