CINX is de nieuwe hoofdsponsor van korfbalvereniging OWK

OOSTWOLD – CINX is sinds een paar weken de nieuwe hoofdsponsor van korfbalvereniging OWK en heeft de gehele selectie voorzien van nieuwe shirts. De redenen dat Gerrit de Vries de naam van CINX graag aan OWK wil verbinden zijn de goede sportieve prestaties, de prettige sfeer die bij OWK heerst en de aandacht die OWK besteed aan de jeugd. Uiteraard is het bestuur van OWK bijzonder verheugd dat Gerrit de Vries van CINX hierdoor een meerjarig sponsorcontract heeft getekend.

Korfbalvereniging OWK is altijd een bloeiende dorpsvereniging geweest, waar jong en oud kunnen korfballen. Momenteel bestaat de vereniging uit ongeveer 80 leden, waarmee vier senioren-, vier jeugdteams en een kaboutergroep gevormd worden. Het vlaggenschip speelt momenteel landelijk 1e klasse en het tweede team speelt mee om de bovenste plaatsen in de reserve 2e klasse. Dat de toekomst er ook op sportief gebied rooskleurig uitziet, mag blijken uit het feit dat diverse jeugdleden geselecteerd zijn voor diverse Groninger selecties.

De overeenkomst met CINX geeft OWK een solide basis om verder te werken aan de toekomst. OWK streeft ernaar om voor iedereen korfbal aan te bieden: van jong tot oud en van prestatiegericht tot recreatief in een mooie accommodatie.

Waar staat CINX voor.

CINX levert hoogwaardige interim-, project- en programmamanagers voor vraagstukken op het snijvlak van business en ICT. De aandacht gaat hierbij uit naar kennisoverdracht en de verankering van het resultaat in een organisatie. Veel van de partners hebben een specialisatie. Een van onze specialisaties is het begeleiden van verandertrajecten, zoals het opzetten van een Shared Service Centre en projectmanagement van de bijbehorende ICT-migraties. Andere specialisaties zijn business coaching en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Gerrit de Vries is een zeer ervaren projectmanager met IPMA-C certificering en is vooral in de sectoren zorg en onderwijs actief. Naast het leiden van complexe projecten heeft hij diverse IT-afdelingen opgezet en geleid.

   
Back to top button