Goede voorverkoop Oktober BierFest Leek

LEEK – Op zaterdag 14 oktober a.s. komt het van oorsprong Duitse Oktoberfest wel heel dichtbij! De Rodenburghal zal worden omgetoverd tot een ware bierstube waar de bezoekers aan lange tafels kunnen genieten van grote pullen bier, Duitse schlagers en bockworsten!

Ook muzikaal staat de Leekster versie van dit grootse evenement als een huis! Zo zullen de Gebroeders Ko optreden, die momenteel furore maken bij onze oosterburen met Duitse vertalingen van hun grootste Nederlandse hits.

Rode draad tijdens het feest zijn de Palemiger Spätzen uit het Limburgse Landgraaf. De muziek van deze band is duidelijk volkstürnlich en voornamelijk Duitstalig. De steirische harmonika staat centraal en wordt ondersteund door tuba, akoestische bas- en sologitaar, strakke drums en een zes meter lange Alpenhoorn.

Losse tickets of 8 persoons all-inclusive arrangement!
Naast losse tickets (verkrijgbaar in de voorverkoop á 15 euro) is er ook een 8 persoons arrangement. Deze all-inclusive aanbieding bestaat uit een eigen gereserveerde biertafel, entree, onbeperkt bier (en fris) drinken en onbeperkt bockworsten en pretzels en kost voor 8 personen €. 475,00. Omgerekend nog geen 60 euro per persoon voor een fantastische avond uit! Voor meer informatie en reserveringen kan men kijken op www.rodenburglive.nl/vib.

Lees ook: Ook Leek krijgt een oktober BierFest!

Back to top button