NK Plaatsingen voor Adonis na wedstrijden in Zwolle

LEEK/ZWOLLE – Dit weekend werden er in Zwolle Halve Finales gehouden voor het NK Acrogym voor de C-,D- en E-lijnen, met voor vereniging Adonis Sportacrobatiek geweldige resultaten.

Trio E-junioren Jorijn Jongman, Suzan Hut en Chanel Dewnarain, dat traint bij Adonis Leek, wist hier een prachtige bronzen medaille te behalen. Ook het C-lijn duo Marylèn Arriola en Roos Jonkman traint bij Adonis Leek. Zij hebben ook twee prachtige oefeningen neergezet, en vielen met hun vierde plaats nét buiten de prijzen. De uit Tolbert afkomstige Saskia Wijnstra traint met haar partners Marit Bos en Inge speerstra ook bij Adonis, maar dan bij de afdeling Drachten. Zij wist met haar trio E-junioren zelfs het goud te veroveren ! Alle drie deze teams hebben zich met hun prestaties rechtstreeks geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym. Voor de E-trio’s wordt deze gehouden op 4 juni, voor de C-lijn op 25 juni. Alle gymnasten gaan de komende weken hard trainen om op dit NK ook weer spetterende oefeningen neer te kunnen zetten !

Op foto 1 trio Jorijn, Suzan en Chanel links met de rood/oranje pakjes naast hun clubgenoten Marten Lin, Ties, Ilse, Jannie & Gabrielle
Op foto 2 Saskia, Marit & Inge met hun gouden medaille

 

   
Back to top button