Verlenging vervoerscontract Taxi-Nuis in het Westerkwartier

LeekLEEK – De Westerkwartiergemeenten en het OV-bureau hebben een vervoercontract met Taxi-Nuis verlengd met drie jaar.

Hierdoor verzorgt Taxi-Nuis het kleinschalig openbaar en het Wmo-vervoer tot eind 2017, en het leerlingenvervoer tot einde schooljaar 2017-2018.

 

Sinds 2010 verzorgt Taxi-Nuis in het Westerkwartier het kleinschalig openbaar vervoer, het Wmo-vervoer en het leerlingenvervoer in de gemeenten Grootegast, Marum, Leek en Zuidhorn. Deze opdracht is aan Taxi-Nuis gegund na een Europese aanbesteding in 2009. De opdrachtgevers zijn de vier Westerkwartiergemeenten en het OV-bureau Groningen-Drenthe. Het contract loopt tot eind 2014 waardoor nu de vraag aan de orde was om dit contract te verlengen of een nieuwe aanbesteding te starten. Na afweging van een aantal factoren, waaronder kwaliteit en prijs, hebben de opdrachtgevers besloten het contract met Taxi-Nuis met drie jaar te verlengen.

Back to top button