Wonderful 90’s & 00’s in Leek met bekende top artiesten! (Video)

LEEK – Op zaterdag 21 oktober 2017 organiseert Sportcentrum Leek voor de 2e keer een enorm muziekspektakel! Het dak gaat eraf tijdens de Wonderful 90’s & 00’s dankzij een geweldige line-up vol artiesten van toen en nu.

Herinneringen worden opgehaald tijdens een nog groter event als vorig jaar. Het Sportcentrum organiseert een reüniefeest waarin we gaan genieten van de deuntjes van vroeger.

Paul Estak, T-Spoon & Nakatomi
De organisatie heeft een pracht van een line-up geregeld. Paul Elstak, de man met vele klassiekers vanuit de jaren negentig, is drukker dan ooit en vermaakt vele zalen met zijn muziek. Deze hardcore held is bekend geworden met onder andere door ‘Rainbow In The Sky’ en ‘Luv You More’  die op elk hardcore feestje nog steeds de boventoon voeren. Tegenwoordig is hij ook onderdeel van bijzonder succesvolle samenwerkingen met bijvoorbeeld Jebroer: ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltje’ zijn de hits waar de jeugd van tegenwoordig fan van is! In 1997 scoorde T-Spoon een grote hit met ‘Sex On The Beach’, een nummer die iedereen laat meezingen. Ook zij zetten wekelijks menig feesttent op zijn kop. Met Nakatomi is de line-up compleet. Deze topact, vooral bekend van ‘Children of the Night’ laat letterlijk iedereen bewegen!

Trip down memory lane..
Het enorme muziekfeest vindt plaats in de hal van het Sportcentrum, die van top tot teen gedecoreerd is in de 90’s style om je vanaf binnenkomst direct mee te nemen in een prachtige reis door de muziek geschiedenis.

Onmisbaar: DJ Olaf, DJ Peter Bolt & DJ Date
Voor de echte 00’s liefhebber wordt het knusse Sportcafe van het Sportcentrum ingericht als danscafe. Durf jij het aan een dansje te wagen op de shiny dancefloor? Herbeleef eerdere tijden en luister naar de tracks van toen. Zonder fantastische DJ’s geen Wonderful 90’s & 00’s. Drie top DJ’s, Olaf Matthezing, Peter Bolt en Date Jonkman, die ook al in de jaren negentig achter de draaitafel stonden, zullen er voor zorgen dat dit een onvergetelijk feestje wordt!

Directeur Albert Kuil, die zelf een groot verleden in de discowereld kent heeft er zin in: “We gaan er weer een groot feest van maken. Er is aan iedereen gedacht, we gaan herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken met z’n allen!”

Kaarten
Wonderful 90’s & 00’s vindt plaats op zaterdag 21 oktober vanaf 20.30 uur. Kaarten voor deze grootse 2e editie zijn via www.vanplan.nl in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15 euro. Voor meer informatie zie: Facebookpagina Wonderful 90’s en 00’s of www.sportcentrumleek.nl.

   
Back to top button