“Rodenburg Live”: Miss Montreal en Nielson op 2 oktober

LEEK – Dit najaar starten onder de titel “Rodenburg Live” de muziekevenementen in de Leekster Rodenburghal. Op vrijdag 2 oktober zullen Miss Montreal en Nielson, beide met band (!), concerten geven in de vernieuwde, theatraal ingerichte Rodenburghal.

Miss Montreal bracht de afgelopen 3 jaar 3 albums uit, stond met 12 nummers in de top 40, won de Schaal van Rigter en scoorde samen met Nielson een platina plaat met het nummer “Hoe”. Het eerste half jaar van 2015 treedt ze op in bijna alle theaters van Nederland en zijn de meeste avonden ruim van te voren uitverkocht! Vanaf augustus 2015 is zangeres Sanne Hans jurylid bij de Voice of Holland.

Ook Nielson komt dezelfde avond naar Leek! Maar weinig artiesten hebben in een tijdsbestek van 2,5 jaar zoveel bereikt. Het debuutalbum kwam in de hitlijsten binnen op 2, hij scoorde meerdere gouden en platina awards en stond in 2014 in het voorprogramma van Guus Meeuwis. Met “Sexy als ik dans” scoorde Nielson een grote zomerhit! In 2015 komen 2 nieuwe EP’s uit.

Bestellen van tickets kan heel eenvoudig, 24 uur per dag, op www.rodenburglive.nl.

   
Back to top button