Veel muziek tijdens Pinksteren op Podium Nienoord

B82387279Z_1_20100_1772088aLEEK – Podium Nienoord begint het nieuwe seizoen met een vol muziekprogramma tijdens het Pinksterweekend.

Op het schitterende openluchttheater op Landgoed Nienoord worden jaarlijks zo’n 25 a 30 evenementen gehouden. Het programma bestaat uit theater, cultuur en muziek. Dit jaar zijn de eerste evenementen tijdens het Pinksterweekend. Op vrijdag 17 mei is er vanaf 19.00 uur een optreden van Shantykoor Tolbert. Zij worden vergezeld door muziekvereniging Woldhoorn, ook uit Tolbert. Dezelfde avond, direct na afloop wordt er een Jaren 90 Feest gehouden onder de titel MEGA 90. Deejay’s draaien de grootste hits en beste dansplaten van 22 tot 1 uur.

Zaterdagavond 18 mei begint om 19.00 uur de “Black” edition van Flinke Pink, een gratis toegankelijk dansfeest waar met name de hardere stijlen dancemuziek te horen zijn. Zondag 19 mei is er vanaf 14.30 uur een Soul-Motown-Disco middag met de 8 koppige band Sister Feelgood gevolgd, om 19.00 uur, door Flinke Pink “White”. Hier wordt commerciële, toegankelijke dance gedraaid door 7 deejay’s.

Maandag 20 mei, 2e Pinksterdag, wordt de 26e editie van Flinke Pink “Live” gehouden. Vanaf 11.30 uur spelen 6 bands op Podium Nienoord met afsluitend DJ Menyo uit Zevenhuizen.

Alle 6 muziekevenementen tijdens Pinksteren op Podium Nienoord zijn gratis toegankelijk. Meer info: www.podiumnienoord-leek.nl of www.facebook.com/podiumnienoord.

Ingestuurd

Back to top button