Concert ‘Altied wat aans’ in Punt 1op 2 juni

poster 2 juni Punt 1 Altied wat aans hoofd

LEEK – De Vis en de Waterman bestaat uit Jan Kuiper (sterrenbeeld Waterman) en Gert Sennema (sterrenbeeld Vissen).

Twee kunstenaars wonend in hetzelfde dorp, opgaand in de gemeenschap, ontmoeten elkaar met regelmaat. Nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen, ideeën en inzichten, geven ze vorm aan een artistieke tocht die ze zeer verschillend invullen. Jan Kuiper en Gert Sennema zijn beiden opgegroeid in dezelfde streek, studeerden in dezelfde stad en wonen nog altijd in het Westerkwartier. Jan is muzikant, componist, docent, organisator van festivals en een warm pleitbezorger van de wereldmuziek. Gert is beeldhouwer, muzikant, theatermaker en een warm pleitbezorger van streektaal.Tijdens de derde editie van De Vis en de Waterman gaan Kuiper en Sennema samen met kunstenaar en musicus Arnold Veeman op reis door de provincie Groningen. Deze drie unieke, hartverwarmende Groningse multi-talenten vertellen iedere hun eigen levensverhaal. Ze spelen, lachen en vertellen. Met z’n drieën geven ze het publiek een unieke en exclusieve inkijk in het leven en werken van drie uitzonderlijke levenskunstenaars “uut Grunn”.
Een middag die je absoluut niet aan je voorbij mag laten gaan!

Zondag 2 juni van 15.00 tot 17.00 uur
Entree: € 10,00

Back to top button