40ste editie Stoomdagen op Familiepark Nienoord (Video)

Stoomdagen Nienoord-5LEEK – Afgelopen Hemelvaartsweekend werd op Familiepark Nienoord alweer de 40ste editie van de Internationale Stoom- en Modelbouwdagen gehouden.

Dit jaar in samenwerking met de Agridagen. Het thema van dit jaar was “Van vroeger naar morgen”  met oude tractoren, paarden voor de ploeg, een auto op zonne-energie, een replica stoomdraaimolen en natuurlijk heel veel stoomtreinen.

 

Deelnemers uit binnen- en buitenland kwamen om hun modellen aan het publiek te showen en in de grote expositietent konden de hobbyisten terecht voor aanvulling van hun collectie. Op zaterdagavond was het Stoomfeest in het Familiepark met live muziek van “the Dutch Lionel Richie”.  En de fakkelrit in het donker zorgden voor sprookjesachtige taferelen in de bossen van Nienoord.

Deelnemers, bezoekers en Nieno kunnen terugkijken op gezellig sfeervol weekend met heel veel stoom!

Foto’s en video: Jordi Haverdings InfoLeek

 

Back to top button