Gemeente Leek houdt ‘Open huis’ op zaterdag 31 augustus 2013

leekLEEK – De gemeente Leek wil graag samen met instellingen, verenigingen en ondernemers uit de gemeente laten zien, dat Leek een geweldige gemeente is om te wonen, werken en te bezoeken.

Daarom houden zij samen een ‘Open huis’ op zaterdag 31 augustus 2013 en zal er van alles te beleven zijn waardoor u de hele gemeente beter leert kennen.

 

De gemeente Leek is een gemeente die de voordelen van zowel stad als platteland weet te combineren: veel groen, rust en ruimte, maar toch de nabijheid van alle voorzieningen. Met volop mogelijkheden om te recreëren en ontspannen, waaronder op landgoed Nienoord. Centraal gelegen aan de A7, de verbinding tussen de Randstad en Noord-Duitsland, is Leek een uitstekende uitvalsbasis voor inwoners en bedrijven. Leek een complete gemeente!

 

Dit willen we graag laten zien door een ‘Open huis’ organiseren waarbij iedereen kan kennismaken met deze complete gemeente. Er zijn onder andere rondleidingen door de nieuwbouw van de wijk Oostindie in Leek, Oostwold en in het gemeentehuis. Belangstellenden kunnen het in Infocentrum Leek-Nietap de maquette en presentaties van het nieuwe centrum bekijken. Diverse bedrijven houden open huis. Brandweer Leek en diverse sportvereningen geven demonstraties voor jong en oud. Winkeliers hebben kortingsacties en ook op landgoed Nienoord is die dag veel te beleven. Het complete programma wordt te zijner tijd aangekondigd.

 

Ondernemers, verenigingen en instellingen uit de gemeente die zich graag willen aansluiten bij de deze dag kunnen zich tot 1 juni 2013 aanmelden bij de gemeente via telefoonnummer (0594) 55 15 69 of e-mail [email protected]

Back to top button