Pinksterkermis Leek van start!! (Foto update)

Kermis Leek-10LEEK – Vrijdagmiddag om 15:00 uur is de pinksterkermis in Leek van start gegaan. Het werd al snel druk met allerlei schoolkinderen die ook een vrijkaartje hebben gekregen van de scholen.

Dit is de eerste keer dat de kermis op het parkeerterrein achter de Lydl staat, dit komt omdat in het centrum nog hard gewerkt wordt voor een nieuwe indeling. De kermis is nog geopend tot en met maandag. Vanavond is er om 22:30 uur nog een vuurwerk show te zien op de parkeerplaats bij de Albert Heijn. Zondagmiddag om 15:30 uur komt Bob de Bouwer nog langs om met de kinderen op de foto te gaan. Veel attracties van vorige jaren zijn weer aanwezig en ook staat er dit jaar voor het eerst een grote achtbaan genaamd de ‘Crashtest’.

Gezamenlijke munten tijdens Pinksteren

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek & Jeffrey Wobbes

   .
Back to top button