Dronken bestuurder uit ’s Heerenhoek verlaat ongeval in Leek

HVF_0118LEEK – Op de Diepswal in Leek botste maandagmorgen in alle vroegte een 39-jarige inwoner van ’s Heerenhoek met zijn auto tegen een brug. De man had gedronken.

Agenten troffen de auto aan in de wal, met de voorkant tegen de zijkant van de brug bij de sluis. De auto was door de botsing zwaar beschadigd, het portier stond open en er was niemand meer bij aanwezig. Iets verderop liep een man hard weg. Hij werd ingehaald en het bleek de bestuurder van de auto te zijn. De man was niet gewond. Wel had hij gedronken (925 ugl). De politie vorderde het rijbewijs van de man in. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en het als bestuurder verlaten van een plaats van ongeval.

Foto’s: Herald Veenstra

Back to top button