Mooie resultaten op TC Nienoord

DSC_9215LEEK – Het voorjaar begon slecht bij TC Nienoord. 31 teams begonnen aan  de voorjaarscompetitie. De start was moeizaam omdat het langdurig koud en regenachtig was.

De banen waren daardoor de eerste weken onbespeelbaar. Gelukkig werd het beter en op de laatste dag kreeg de competitie bij Tennis vereniging Nienoord in Leek een prachtig slot.

4 teams werden dit weekeinde namelijk kampioen. Als eerste op zaterdag het gemengde 35+ team dat in de hoofdklasse uitkomt. Zondagochtend wonnen de jongens t/m 14 hun wedstrijd overtuigend met 6-0 en was de eerste plek binnen. Later op de dag won heren 2, dat in de 6e klasse van de landelijke voorjaarscompetitie uitkomt eveneens overtuigend met 6-0 en waren ook zij kampioen.

Het mooiste bleef evenwel bewaard tot het laatst. Ook het heren 1 team van de zondag won hun wedstrijd en het kampioenschap. Een geweldige prestatie met als beloning promotie naar de 3e klasse. Hierdoor is er volgend voorjaar toptennis te zien op de banen van TC Nienoord, voorwaar  een prachtig vooruitzicht.

Back to top button