Voorverkoop weekendbandjes Flinke Pink bij winkels in Leek

Leek – Het Flinke Pink Festival in Leek wordt ook dit jaar weer op het Evenemententerrein tegenover de Rabobank in Leek gehouden tijdens het Pinksterweekend, 26 t/m 29 mei a.s.

Sinds afgelopen week  zijn de toegangsbandjes waarmee je alle 3 avonden (vr-za-zo) onbeperkt toegang hebt verkrijgbaar in Leek bij Primera, Capisce Trendy Mode en Fitclub Rodenburg.

Drie verschillende thema’s
De 3 avonden worden gevuld door totaal zo’n 20 deejay’s en elke avond heeft een ander thema, op vrijdag ligt het accent op 90’s & 00’s, op zaterdag (Black) op “harder styles” en op zondag is het thema White met “hits, house, urban & party”. Naast een polsbandje voor alle 3 avonden zijn er ook tickets per avond, deze zijn echter alleen online te bestellen op www.flinkepink.nl/tickets/.

Tribute maandag
Op maandagmiddag treden er 4 TRIBUTE livebands (Eric Clapton, U2, The Police & Doe Maar) op vanaf 1300 uur, de toegang is dan gratis. Lees meer: Flinke Pink Festival Leek sluit af met “Tribute Live” op 2e Pinksterdag

Kijk voor meer info, uitgebreid overzicht van alle bands & deejay’s en online ticketverkoop op www.flinkepinkfestival.nl.

   
Back to top button