E-bike informatiedag in Leek

LEEK – Op woensdag 26 juni 2013 vindt de E-bike dag voor senioren plaats in Dienstencentrum de Schutse, Oldenoert 32 in Leek. Dit is een eendaagse cursus voor 60-plussers met informatie over de elektrische fiets (E-bike) en het opfrissen van verkeerskennis en fietsvaardigheden.

De E-bike-informatiedag is bedoeld voor senioren die op een E-bike fietsen of die er over denken om over te stappen op een E-bike. Deze dag wordt georganiseerd door de gemeente Leek, in samenwerking met de Fietsersbond en de Provincie Groningen. De e-bikedag kost 5 euro. Deelname is op eigen risico.

Aanmelden
Belangstellenden voor de Fietsinformatiedag kunnen zich aanmelden via
– www.fietsersbond.nl/fietsinformatiedagen, of:
– een e-mail naar [email protected] (o.v.v. “aanmelding E-bike dag” en locatie en datum). Noteer in de mail s.v.p. uw naam, adres, telefoonnummer, leeftijd of u met de fiets/E-bike komt en of u WA verzekerd bent.
Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan.
U ontvangt ongeveer 1,5 week voor de E-bike-informatiedag een bevestiging van uw deelname. Aanmelden kan tot 10 juni.

   .
Back to top button